Diari de recerca | Tecnologia i enginyeria | Turisme científic

Parque de las Ciencias de Granada

09 setembre 2009 | Diari de recerca, Tecnologia i enginyeria, Turisme científic

Com la carta d’un restaurant, el Parque de las Ciencias de Granada ofereix un bon grapat de propostes variades per triar el menú de ciència que vols prendre. Un dia pots escollir descobrir el cos humà a l’altre, la ciència de l’Al-Andalus, l’astronomia, la física o fer un recorregut botànic entre moltes altres coses!

Amb ulls blaus o marrons?

Una bona manera de començar el menú pot ser degustant el pavelló del cos humà. Un espai que ens permetrà descobrir-ne els seus secrets. Podem, per exemple, pujar a una bicicleta i comprovar com es mou el nostre esquelet, examinar les possibilitats que els nostres fills tinguin els ulls blaus o marrons, comparar el nostre cor amb el d’altres animals o comprovar quina quantitat d’aigua té el cos de cadascú.

Es pot seguir amb una mirada a les finestres que ens mostren la recerca que es fa avui dia, descobrir l’art de la taxidèrmia, trobar les diferents espècies de papallones que hi ha al papallonari o gaudir de les diverses sales per als més petits si aneu amb canalla!

Un passejada per un jardí molt especial

De postres sempre passa bé una passejadeta per les zones exteriors. Moltes sorpreses ens deparen… què tal parar-nos una estoneta a fer jocs de gimnàstica mental? També podem divertir-nos mentre aprenem amb els jocs d’aigua, asseure’s una estona entre els recorreguts botànics, fer una mirada a l’exterior amb el jardí de l’astronomia o fins i tot… perdre’s pel laberint vegetal!

Però la carta no s’acaba aquí! És tan variada que ho haureu de comprovar personalment, i qui saps si passejant descobriu que us passa una au rapinyaire per sobre!

Més informació: http://www.parqueciencias.com/default.asp

Neus Sallés

Diari de recerca

2 Comentaris

  1. Àlvar

    M’agradaria recomanar un museu interesantísim, per a tota la familia.
    Es troba a les faldes del Tibidabo i s’anomena Cosmocaixa Barcelona. Espere que en publiqueu un article sobre ell properament.

    Respon
  2. Neus (Recerca en Acció)

    Benvolgut Àlvar. Molt bona recomanació. Per descomptat que sortirà a la secció de Ciència en família. Vols remarcar alguna secció en especial que t’agradi d’aquest museu? Salutacions!

    Respon

Envieu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *