Com potabilitzar aigua pel consum humà amb elements que ens proporciona la mateixa natura més una mica de química!
En qualsevol sortida a la muntanya és imprescindible portar aigua potable, però si aquesta s’acaba hi ha remeis ben fàcils per a depurar i potabilitzar l’aigua dels rius i fonts de la zona. En Pep Anton Vieta, llicenciat en química i col·laborador del Departament de Química de la UdG, ens ho demostra en el següent vídeo.
El resultat és espectacular, ja que l’aigua no sols queda completament neta d’impureses sinó que a més és totalment apta pel consum humà. En el següent text trobareu l’explicació completa sobre com realitzar l’activitat.
A partir d’ara, quan hàgeu de beure aigua de la qual no teniu la certesa que sigui potable, ja sabreu què heu de fer per a potabilitzar-la!
El resultat és espectacular, ja que l’aigua no sols queda completament neta d’impureses sinó que a més és totalment apta pel consum humà. En el següent text trobareu l’explicació completa sobre com realitzar l’activitat.
A partir d’ara, quan hàgeu de beure aigua de la qual no teniu la certesa que sigui potable, ja sabreu què heu de fer per a potabilitzar-la!
0 Comentaris