Diari de recerca

Còctels poc recomanables (química del clor)

25 juny 2010 | Diari de recerca

Què passa quan l’amoníac i el lleixiu, dos productes de neteja presents en pràcticament totes les cases, entren en contacte amb salfumant?

Aquest experiment del Josep Duran, professor del Departament de Química de la Universitat de Girona, pot posar els pèls de punta a més d’un! En el següent vídeo es mostra què passa quan barregem amoníac amb salfumant i també lleixiu amb salfumant.

Es tracta de productes d’ús quotidià que més o menys tots tenim a casa i que, en general, el seu ús no comporta cap perill si tenim precaució quan els utilitzem, però hi ha còctels que és millor no realitzar.

En aquest text trobareu tots els perquès de les reaccions que s’esdevenen quan es fan aquestes barreges. A partir d’ara, segur que més d’un decidirà guardar aquests productes en armaris diferents, només per si de cas.

0 Comentaris

Envieu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *