Diari de recerca

Un filtre natural per depurar aigua (partícules en suspensió)

23 juny 2010 | Diari de recerca

Com potabilitzar aigua pel consum humà amb elements que ens proporciona la mateixa natura més una mica de química!

En qualsevol sortida a la muntanya és imprescindible portar aigua potable però si aquesta s’acaba hi ha remeis ben fàcils per a depurar i potabilitzar l’aigua dels rius i fonts de la zona. En Pep Anton Vieta, llicenciat en química i col·laborador del Departament de Química de la UdG, ens ho demostra en el següent vídeo.

El resultat és espectacular ja que l’aigua no sols queda completament neta d’impureses sinó que a més és totalment apta pel consum humà. En el següent text trobareu l’explicació complerta sobre com realitzar l’activitat.

A partir d’ara, quan hagueu de beure aigua de la que no teniu la certesa que sigui potable, ja sabreu què heu de fer per a potabilitzar-la!

0 Comentaris

Envieu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *