Has pensat alguna vegada que molts productes alimentaris es basen en una reacció química? El formatge fresc o mató, n’és un bon exemple a analitzar…
La llet és un dels aliments més necessaris per a tots els éssers vius. L’ésser humà ha après a transformar-lo per fer d’altres productes com ara el formatge o el iogurt.
La professora d’Infermeria i experta en divulgació alimentària, Alícia Baltasar, ens explica el procés pel qual la llet -un líquid- es transforma en un sòlid, en aquest cas, el mató. Amb aquest curiós experiment o recepta veuràs com la química i l’alimentació mantenen una especial relació.
Si vols aprofundir en el fonament químic de l’experiència i saber una mica més, pots llegir l’article de la professora Alícia Baltasar.
La professora d’Infermeria i experta en divulgació alimentària, Alícia Baltasar, ens explica el procés pel qual la llet -un líquid- es transforma en un sòlid, en aquest cas, el mató. Amb aquest curiós experiment o recepta veuràs com la química i l’alimentació mantenen una especial relació.
Si vols aprofundir en el fonament químic de l’experiència i saber una mica més, pots llegir l’article de la professora Alícia Baltasar.
0 Comentaris